Αμοργός: Εξαφανίστηκε Αμερικανός συνταξιούχος αστυνομικός που είχε πάει για πεζοπορία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αμοργό μετά την εξαφάνιση ενός Αμερικανού τουρίστα στο νησί.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος, ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός, κάτοικος Λος Άντζελες, πήγε το πρωί της Τρίτης (11/6) να κάνει πεζοπορία σε ένα δύσβατο σημείο του νησιού και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Φίλος του, ανησύχησε και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο φίλος του συνταξιούχου αστυνομικού, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι βρισκόταν στο νησί μαζί για διακοπές, ωστόσο ο 59χρονος ξεκίνησε στις 7.05 το πρωί, πεζοπορία μόνος του από την Αιγιάλη ακολουθώντας χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής σύμφωνα με πληροφοριακή πινακίδα 4 ώρες και 5 λεπτά. Όταν διαπίστωσε ότι ο 59χρονος δεν έφτασε στα Κατάπολα, ανησύχησε και του τηλεφώνησε, χωρίς, ωστόσο να λάβει κάποια απάντηση. Σημειώνεται πως κατά την εξαφάνισή του, ο άνδρας είχε μαζί το κινητό του.

Το τελευταίο μήνυμα που είχε στείλει ο 59χρονος ήταν στις 7.20 το πρωί, 15 λεπτά αφότου ξεκίνησε την πεζοπορία, στην αδερφή του.

Αστυνομικοί του νησιού ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του, με τη συνδρομή πυροσβεστών και κλιμάκιο εθελοντών διασωστών, χωρίς να έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τα ίχνη του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *