Αλεξανδρούπολη: «Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο», είπε ο 81χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη 73χρονη, η οποία δολοφονήθηκε από τον 81χρονο σύζυγό της το πρωί της Παρασκευής, στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα, ο 81χρονος που ομολόγησε την άγρια δολοφονία, έδωσε εξηγήσεις στους αστυνομικούς από το νοσοκομείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η γυναίκα δέχθηκε, τελικά, συνολικά 13 μαχαιριές στο σώμα και στον λαιμό της.

Ειδικότερα, το θύμα έφερε συνολικά 13 τραύματα από μαχαίρι οικιακής χρήσης, δέκα εκ των οποίων στο αριστερό ημιθωράκιο, από τα οποία προκλήθηκε τρώση αριστερού πνεύμονα και τρώση υποκλείδιου αρτηρίας, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

«Ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα»

Στο μεταξύ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο 81χρονος.

Σύμφωνα με το evros-news, αστυνομικοί επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο τον ηλικιωμένο, ο οποίος αρχικά τους είπε το εξής: «Την σκότωσα, γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο».


Στη συνέχεια ο 81χρονος ανέφερε ότι καυγάδισαν και πάλι, για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος μάλιστα τον επισκέπτονταν στο σπίτι του στην οδό Πλωτινουπόλεως για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του.


Ο ηλικιωμένος δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και πάνω στον έντονο καυγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα, όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

«Ήθελε να με κλείσει στο… τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια», συμπλήρωσε ο 81χρονος, ο οποίος μόλις πάρει εξιτήριο, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το έγκλημα

Για τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με θύμα την 73χρονη και δράστη τον σύζυγό της, η ΕΛΑΣ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Συνελήφθη χθες (21-6-2024) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας 81χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.


Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, νωρίτερα ευρισκόμενος με την 73χρονη σύζυγό του στην οικία τους στην Αλεξανδρούπολη, την τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και στην τραχηλική χώρα, ενώ ακολούθως προέβη σε κατάποση χλωριολευκαντικού προϊόντος.

Ο 81χρονος δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Από το εσωτερικό της οικίας, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία ράβδος ακονίσματος μαχαιριών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *