Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εγγονού του


Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 81χρονο, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής σκότωσε με 12 μαχαιριές την 73χρονη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη.


Όπως έγινε γνωστό στις 5 Ιουνίου ο 81χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εγγονού του. Τότε, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, φρουρούμενος νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο 81 ετών άντρας, ο οποίος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο θύτης -ο οποίος μετά το τέλεση του εγκλήματος επιχείρησε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας ποσότητα απορρυπαντικού- δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα αίτια που όπλισαν το χέρι του ηλικιωμένου και τον οδήγησαν στη συζυγοκτονία παραμένουν -μέχρι στιγμής- αδιευκρίνιστα, ωστόσο από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής αυτοψίας στον τόπο του εγκλήματος προκύπτει ότι το θύμα δέχθηκε 12 μαχαιριές στο αριστερό ημιθωράκιο και ο θάνατος επήλθε ακαριαία.


Αύριο αναμένεται η διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό της 73χρονης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *