Λάβρος ο Άδ. Γεωργιάδης κατά Π. Πολάκη: Ο ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς είναι ένας δειλός – Κρύβεται πίσω από αναβολές για να γλυτώσει ένα δικαστήριο


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για άλλη μια φορά έβαλε στη θέση του τον Παύλο Πολάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής, τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκείνη την ώρα στη Βουλή, αλλά στην Ευελπίδων και πως σκοπίμως παίρνει αναβολές για την εκδίκαση της μήνυσης που του έχει υποβάλει η Φωτεινή Αραμπατζή.


«Ο κος Πολάκης μας είπε ότι είναι εδώ όρθιος. Είναι ενδιαφέρον ότι είναι εδώ, μόνο που δεν έπρεπε να είναι εδώ. Έπρεπε να είναι στην Ευελπίδων να υπερασπιστεί τον εαυτό του για να υπερασπιστεί τον εαυτό του στη μήνυση που του έχει κάνει η Φωτεινή Αραμπατζή.

Εξύβρισε την κα Αραμπατζή το 2022. Του έκανε μήνυση και ήρθη η ασυλία του. Στην πρώτη συνεδρίαση ο ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς δήλωσε άρρωστος και πήρε αναβολή. Στη δεύτερη ότι έχει covid ο δικηγόρος του και στην τρίτη ότι άλλαξε δικηγόρο και δεν είχε προλάβει να  ενημερωθεί.

Χθες τι έκανε; Πήγε βολικά και άλλαξε με έναν βουλευτή που ήταν πιο  κάτω για να μιλήσει αργότερα και να πάρει αναβολή για τέταρτη φορά. Και αντί να ζητήσει να προηγηθεί σήμερα στις ομιλίες, πάει ο δικηγόρος του να ζητήσει αναβολή.

Ο ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς  πάει πάλι να τη γλιτώσει από το δικαστήριο. Γιατί είναι τόσο γενναίος ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς που τιμάει τις γυναίκες και υποτίθεται ότι τιμάει την Κρήτη.


Ο κος ΠΟλάκης ανέβηκε εδώ και μας είπε για τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους του. Οι χιλιάδες διαδικτυακοί του φίλοι δεν γνωρίζουν ότι είναι ένας δειλός. Τι κάνει επί τρία χρόνια; Παίρνει συνεχώς αναβολή.

Ενώπιον του ελληνικού λαού έκανε δύο γυναίκες να κλαίνε. Και στο υπουργείο Υγείας όλοι οι εργαζόμενοι τον μισούν. Γιατί αυτό που έκανε στην κα Πετρούλια το κάνατε και στους εργαζομένους του.

Αυτό είσαστε ένας δειλός.Κάνατε μπούλινγκ σε μια εργαζομένη και για αυτό διαγραφήκατε.

Για να σας δω να πηγαίνετε εκεί που πρέπει, στην Ευελπίδων, αντί να κρύβεστε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *