Κυρ. Μητσοτάκης- Νέο βίντεο στο TikTok: Τρία red flags για το πρώτο ραντεβού (video)

Άλλο ένα βίντεο ανέβασε στον λογαριασμό του στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και με τον γνωστό χιουμοριστικό τρόπο κάνει έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου του.


«Τρία red flags που πρέπει να προσέξετε στο πρώτο ραντεβού». Με αυτή τη φράση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά το βίντεο στο TikTok και στη συνέχεια αναφέρει: «Και τώρα που έχω την προσοχή σας μείνετε μαζί μου».

Συνεχίζει λέγοντας: «Μείνετε μαζί μου για να σας πω όσο πιο σύντομα μπορώ κάποια από τα πιο σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν ή είναι υπό εξέλιξη για να γίνει η Ελλάδα πιο σύγχρονη, πιο ευρωπαϊκή, πιο ισχυρή».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για τα έργα της εκπαίδευσης όπως το «ψηφιακό φροντιστήριο», σε μεγάλα έργα υποδομής όπως το Flyover στη Θεσσαλονίκη, στην καταπολέμηση βίας όπως την «ψηφιακή πλατφόρμα καταγγελιών».

Αναφέρεται επίσης σε αντιπυρικά μέτρα, σε έργα προσιτής στέγης και ειδικότερα στο πρόγραμμα «Σπίτι μου», με το οποίο πάνω από 6.500 νέοι και νέα ζευγάρια έχουν αγοράσει το δικό τους σπίτι, στον εκσυγχρονισμό της Υγείας αλλά και στην απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.


Δείτε το βίντεο:


@kyriakosmitsotakis_

Έπρεπε να τα μοιραστω!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *