Κυρ. Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου – Πέτυχαν να κάνουν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ γαλανόλευκο θρύλο που θα συγκινεί για πάντα


«Ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας μοναδικός θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου για τη νίκη τους επί της πανίσχυρης Αγγλίας», τονίζει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον χθεσινό θρίαμβο της Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.


«Έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι. Γι’ αυτό και η προσπάθειά τους υπήρξε υπεράνθρωπη. Το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους Τζορτζ Μπάλντοκ που χάθηκε τόσο άδικα. Και, πράγματι, πέτυχαν να κάνουν τη μνήμη του Γιώργου γαλανόλευκο θρύλο που θα συγκινεί για πάντα».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας μοναδικός θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου για τη νίκη τους επί της πανίσχυρης Αγγλίας. Έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι. Γι’ αυτό και η προσπάθειά τους υπήρξε υπεράνθρωπη. Το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους Τζορτζ Μπάλντοκ που χάθηκε τόσο άδικα. Και, πράγματι, πέτυχαν να κάνουν τη μνήμη του Γιώργου γαλανόλευκο θρύλο που θα συγκινεί για πάντα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *