Άδ. Γεωργιάδης: Συναντήθηκε με την ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» – «Συγχαίρω όλα τα μέλη της ΔΑΚΕ παντού που σε αντίξοες συνθήκες στέκουν όρθιοι, είμαι μαζί τους»


Συνάντηση με την ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» είχε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.


«Τώρα θα πείτε: «μα τί να σας πει η ΔΑΚΕ ότι πάνε καλά τα πράγματα θα σας είπαν αφού Νέα Δημοκρατία είναι…», μάλιστα αλλά όταν σας λέω ότι ο κύριος με τον οποίο είχα την λογομαχία προχθές είναι ΚΚΕ αρχίζετε: «μα τί σημασία έχει ψέματα λέει δηλ;»…δύο μέτρα και δύο σταθμά», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γεωργιάδης.

«Επί της ουσίας συγχαίρω όλα τα μέλη της ΔΑΚΕ παντού που σε αντίξοες συνθήκες στέκουν όρθιοι. Είμαι μαζί τους», κατέληξε.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Σήμερα το πρωί είχαμε συνάντηση με την ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου»…τώρα θα πείτε: «μα τί να σας πει η ΔΑΚΕ ότι πάνε καλά τα πράγματα θα σας είπαν αφού Νέα Δημοκρατία είναι…», μάλιστα αλλά όταν σας λέω ότι ο κύριος με τον οποίο είχα την λογομαχία προχθές είναι ΚΚΕ αρχίζετε: «μα τί σημασία έχει ψέματα λέει δηλ;»…δύο μέτρα και δύο σταθμά. Επί της ουσίας συγχαίρω όλα τα μέλη της ΔΑΚΕ παντού που σε αντίξοες συνθήκες στέκουν όρθιοι. Είμαι μαζί τους».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *