Άδ. Γεωργιάδης: Οι πραγματικές αποδοχές των γιατρών του ΕΣΥ, όπως έχουν διαμορφωθεί με όλες τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης – Σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το 2019


Στις αποδοχές των γιατρών του ΕΣΥ, όπως έχουν διαμορφωθεί με όλες τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης την τελευταία πενταετία, αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι είναι σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το 2019.


Ο κ. Γεωργιάδης δημοσίευσε επίσης και έναν αναλυτικό πίνακα με τις αμοιβές των γιατρών, όπως διαμορφώνονται σήμερα.

«Ανεβάζω αυτόν τον πίνακα για να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και οι δημοσιογράφοι τις πραγματικές αποδοχές των ιατρών του ΕΣΥ, όπως έχουν διαμορφωθεί με όλες τις παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη την τελευταία πενταετία, σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το 2019», γράφει αρχικά και προσθέτει:

«Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερες, αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλές, όσο αυτές που αναπαράγονται διαρκώς στο Δημόσιο Διάλογο. Μην ξεχνάμε και τις γενικές αμοιβές στην Ελλάδα για όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας».

«Η Κυβέρνηση εμπράκτως στηρίζει το ΕΣΥ ό,τι και να φωνάζει διαρκώς η γνωστή «συμμορία της μιζέριας» της Άκρας Αριστεράς στα Νοσοκομεία», καταλήγει ο υπουργός Υγείας.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ανεβάζω αυτόν τον πίνακα για να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και οι δημοσιογράφοι τις πραγματικές αποδοχές των ιατρών του ΕΣΥ, όπως έχουν διαμορφωθεί με όλες τις παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη την τελευταία πενταετία, σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το 2019.

Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερες, αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλές, όσο αυτές που αναπαράγονται διαρκώς στο Δημόσιο Διάλογο. Μην ξεχνάμε και τις γενικές αμοιβές στην Ελλάδα για όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Η Κυβέρνηση εμπράκτως στηρίζει το ΕΣΥ ό,τι και να φωνάζει διαρκώς η γνωστή «συμμορία της μιζέριας» της Άκρας Αριστεράς στα Νοσοκομεία».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *