Άδ. Γεωργιάδης: Να βάλουμε τους ασθενείς στο επίκεντρο του συστήματος – Ειδικές πλατφόρμες όπου θα καταγράφουν τις θετικές και αρνητικές εμπειρίες τους από το ΕΣΥ


Η Ένωση Ασθενών Ελλάδος σε συνεργασία με το Γραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλειας των Ασθενών διοργάνωσε την Παρασκευή (20/9) το πρώτο Φόρουμ Ασθενών στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 στο Ωδείο Αθηνών. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο  υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που σε ανάρτησή του στο Χ αναφέρθηκε στη σημασία της ημερίδας τονίζοντας πως δημιουργούνται ειδικές πλατφόρμες στις οποίες οι ασθενείς «θα μπορούν να καταγράφουν και να μοιράζονται όλες τις εμπειρίες τους από το ΕΣΥ (θετικές και αρνητικές), να βάλουμε τους ασθενείς στο επίκεντρο του συστήματος».


Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Την Παρασκευή είχα την τιμή μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την Ένωση των Ασθενών να συνδιοργανώσουμε μία σημαντική ημερίδα στο Ωδείο Αθηνών για την προώθηση της ποιότητας των υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα.

Είμαι αποφασισμένος με τις ειδικές πλατφόρμες που φτιάχνουμε και στις οποίες οι ίδιοι οι ασθενείς θα μπορούν να καταγράφουν και να μοιράζονται όλες τις εμπειρίες τους από το ΕΣΥ (θετικές και αρνητικές), να βάλουμε τους ασθενείς στο επίκεντρο του συστήματος».

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *