Άδ. Γεωργιάδης: Μέσα στον Οκτώβριο το χρονοδιάγραμμα των μέτρων για τη μείωση του μέσου χρόνου αναμονής στις εφημερίες – Γελάω με όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ


«Δεν στεναχωριέμαι με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως γελάω πολύ, έχουν πλάκα. Απλώς επεσήμανα το προφανές ότι για το πολιτικό μας σύστημα η έλλειψη αντιπολίτευσης δεν είναι καλό πράγμα» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Realfm 97,8.


«Προβλήματα τα συστήματα υγείας είχαν παντού και πάντα και έχει και το δικό μας σύστημα. Το αν τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο το αποδεικνύουν οι αριθμοί. Ναι, τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο έχουμε πιο καλά, ανακαινισμένα νοσοκομεία και διαρκώς ανακαινίζονται από το Ταμείο Ανάκαμψης, έχουμε σε ακέραιο αριθμό περισσότερο υπηρετούν προσωπικό και εξυπηρετούμε περισσότερο κόσμο» είπε ο υπουργός Υγείας.

«Μέσα στον Οκτώβριο θα παρουσιάσουμε το σχέδιο και το χρονοδιάγραμμα των μέτρων που θα πάρουμε για να μειωθεί ο μέσος χρόνος αναμονής στις εφημερίες. Θα μειωθεί. Είναι ένα στοίχημα που έχω αποφασίσει να κερδίσω και θα το κερδίσω» τόνισε.

«Η ΚΥΑ που βγάλαμε για τις νέες περιοχές ως άγονες Α και Β είναι ο χάρτης των περιοχών με τις περισσότερες ελλείψεις. Εκεί έχουμε μεγάλα προβλήματα και για αυτό δώσαμε μεγάλα οικονομικά κίνητρα. Πιστεύω ότι στις προσκλήσεις που θα κάνουμε τον Οκτώβριο με τα κίνητρα που βάλαμε ότι θα έχουμε μεγάλη ανταπόκριση» πρόσθεσε.

«Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις έχουν γίνει στη δεύτερη κυβέρνηση όχι στην πρώτη» επεσήμανε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *