Άδ. Γεωργιάδης για Πολάκη: Τον έχουμε τσακώσει με την γίδα στην πλάτη – Mετά το πόρισμα της ΕΑΔ για την θητεία του, ζητήθηκαν καταθέσεις του ΔΣ που διόρισε


Επίθεση στον Παύλο Πολάκη, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την απάντηση του πρώτου σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Όταν σας λέω ότι τον έχουμε τσακώσει με την γίδα στην πλάτη δεν το πιστεύετε…δείτε απάντηση, η μπάλα στην εξέδρα…όχι κύριε πρώην Υπουργέ ο Εισαγγελεύς μετά από το πόρισμα της ΕΑΔ για την θητεία Πολάκη, ζήτησε ανωμοτί καταθέσεις του ΔΣ που διόρισε ο Πολάκης… δηλαδή ετοιμάζεται για Διώξεις στους διορισμένους από τον Πολάκη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο υπουργός.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Όταν σας λέω ότι τον έχουμε τσακώσει με την γίδα στην πλάτη δεν το πιστεύετε…δείτε απάντηση, η μπάλα στην εξέδρα…όχι κύριε πρώην Υπουργέ ο Εισαγγελεύς μετά από το πόρισμα της ΕΑΔ για την θητεία Πολάκη, ζήτησε ανωμοτί καταθέσεις του ΔΣ που διόρισε ο Πολάκης… δηλ ετοιμάζεται για Διώξεις στους διορισμένους από τον Πολάκη. Και αυτό γράφεται για πρώτη φορά διότι τώρα έγινε…Παυλάρα γίνε Αρχηγός γρήγορα διότι δεν σε βλέπω καλά….α και που είσαι μετά τις Διώξεις βάσει των όσων λες για την κα Λινού θα πρέπει να πας και στην επιτροπή σας να καταθέσεις».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *