Άδ. Γεωργιάδης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ δεν επιθυμούσε Διαμαντοπούλου και Γερουλάνο»


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί της Τρίτης, δήλωσε πως στη Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμούσαν να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου.


«Τώρα που έμεινε απ’ έξω η κα Διαμαντοπούλου θα μιλήσω ελεύθερα. Στον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ, στον οποίο συμμετέχω είναι προφανές ότι δεν επιθυμούσαμε να κερδίσουν οι Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου, κόντρα σε όσα υποστήριζαν διάφοροι ότι πουσάραμε την Διαμαντοπούλου. Εμείς κάναμε τον σταυρό μας. Θα ήταν προσβλητικό για την ίδια και ανόητο εκ μέρους μας. Όποιος στοιχειωδώς διαθέτει πολιτικό κριτήριο θα γνωρίζει ότι και οι δυο θα δημιουργούσαν σοβαρό ανταγωνισμό στη ΝΔ», δήλωσε στον Status FM 107.7 και στους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

«Δεν ισχύει το ίδιο με Ανδρουλάκη και Δούκα για προφανείς λόγους» υποστήριξε και πρόσθεσε: «δεν υποτιμώ κανέναν πολιτικό αντίπαλο, αλλά η Άννα θα ανταγωνιζόταν τη ΝΔ γιατί έχει πρωθυπουργίσιμα χαρακτηριστικά και το θέτω με όρους πολιτικούς».

Χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα της Σύμης, δήλωσε πως «το υπουργείο εξάντλησε και τα τρία στάδια αντιμετώπισης του προβλήματος» και καταφέρθηκε εναντίον του λαϊκισμού και του τρόπου με τον οποίο αντέδρασε ο δήμαρχος Σύμης.

«Αν υπέγραφα την απομάκρυνση του ασθενοφόρου που κλώτσησε ο Δήμαρχος, τι θα έλεγαν οι κάτοικοι», αναρωτήθηκε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *