Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη με διαφορά 14,5 μονάδων η Νέα Δημοκρατία με 30% – Προηγούνται Ανδρουλάκης και Κασσελάκης


Η Νέα Δημοκρατία προηγείται και καταγράφεται στο 30% σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στο 15,5% , ΣΥΡΙΖΑ στο 11,5% στην τρίτη θέση, μία μονάδα πάνω από το ΚΚΕ που είναι τέταρτο. Συνολικά, η μέτρηση «βγάζει» εννιακομματική Βουλή, με τη Φωνή Λογικής στο 4,5% και το ΜεΡΑ25 στο 3%.


Ως προς τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ Όταν ερωτώνται εκείνοι που δηλώνουν ότι σίγουρα ή μάλλον θα πάνε να ψηφίσουν, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει οριακό προβάδισμα 2 μονάδων από την Άννα Διαμαντοπούλου, 3 από τον Χάρη Δούκα και 6 μονάδων από τον Παύλο Γερουλάνο – κάτι που σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά σχετικά με το ποιο θα είναι το ζευγάρι του δεύτερου γύρου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μεγάλο προβάδισμα διατηρεί για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος στις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, προτιμούν την εκλογή του το 43%, έναντι του 21% που θα ήθελε τον Σωκράτη Φάμελλο και του 14% που στηρίζει τον Παύλο Πολάκη.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *