Συνάντηση Πατούλη με Χαρδαλιά: Η ισχύς εν τη ενώσει για τη νίκη – Ενωμένη και συσπειρωμένη η ΝΔ στην εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Αττικής

 

Ο Γιώργος Πατούλης και ο Νίκος Χαρδαλιάς είχαν νέα συνάντηση σήμερα (2.8.2023) το βράδυ με αντικείμενο τη χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η ΝΔ στην εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Αττικής.


Ο Γιώργος Πατούλης ανέλυσε στο Νίκο Χαρδαλιά τις λεπτομέρειες της μάχης που θα δώσει ο δεύτερος στις δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές μιας και ξέρει πολύ καλά το πεδίο αυτό του εκλογικού πολέμου, αφού σάρωσε στις προηγούμενες κάλπες.

Ο Γιώργος Πατούλης ενημέρωσε το Νίκο Χαρδαλιά που πήρε το χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής για πολλά από τα ζητήματα των εκλογών και την στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί.

Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση αυτή:

Όχι πως ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι άσχετος με το αντικείμενο, καθώς έχει περάσει με τεράστια επιτυχία από τον στίβο των Δήμων, καθώς ήταν Δήμαρχος Βύρωνας και κατά γενική ομολογία έκανε τεράστιο έργο.


Από τη συνάντηση βγήκε για άλλη μια φορά ότι η ΝΔ πάει ενωμένη και συσπειρωμένη στις εκλογές του Οκτωβρίου για τους δήμους και τις Περιφέρειες.


Επίσης ο Γιώργος Πατούλης απέδειξε και πάλι ότι παραμένει στρατιώτης της γαλάζιας παράταξης και είναι στο πλευρό του κόμματος για τη νίκη.

Το ειχε δείξει άλλωστε και μετά την υπόθεση του ζεϊμπέκικου που χόρεψε σε εκδήλωση αποδήμων στο Ζάππειο, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς έγινε εν μέσω των πυρκαγιών και οδήγησε στην απόφαση του Πρωθυπουργού να δώσει το χρίσμα στο Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Γιώργος Πατούλης είχε ζητήσει συγγνώμη και μίλησε για λάθος, ενώ μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι είναι δίπλα στο κόμμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *