Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του αείμνηστου Στιβ ΜακΚουίν – Γνωστός από τις ταινίες «Karate Kid»


Ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του θρυλικού Στιβ ΜακΚουίν, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών.


Ο ηθοποιός του «Karate Kid» και οδηγός αγώνων πέθανε την Τετάρτη, ενώ η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή.

Η σύζυγός του Τζίνι και τα παιδιά του Τσέις και Μάντισον μοιράστηκαν μια δήλωση το απόγευμα της Πέμπτης στον λογαριασμό του ΜακΚουίν στο Instagram, ανακοινώνοντας την είδηση του θανάτου του με «βαριά καρδιά».

«Η αξιοσημείωτη διαδρομή του ως στοργικός πατέρας για εμάς, μαζί με την ακλόνητη αφοσίωσή του στη μητέρα μας, αποτέλεσε πραγματικά παράδειγμα μιας ζωής γεμάτης αγάπη και αφοσίωση. Το πάθος του για τους αγώνες όχι μόνο ανέδειξε το εξαιρετικό ταλέντο του, αλλά χρησίμευσε και ως ένας τρόπος να τιμήσει την κληρονομιά του πατέρα του, μια απόδειξη των αξιών που του μετέδωσε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Μας κληροδότησε το πάθος, τις γνώσεις και την αφοσίωσή του και θα συνεχίσουμε όχι μόνο την κληρονομιά του αλλά και την κληρονομιά των παππούδων μας», συνεχίζει η ανακοίνωση.


Η οικογένεια ζήτησε την προστασία της ιδιωτικής της ζωής, ενώ «θυμάται και γιορτάζει την εξαίσια ζωή του».

Ποιος ήταν ο Τσαντ ΜακΚουίν

Ο Τσαντ έπαιξε τον Dutch στην ταινία «The Karate Kid» του 1984, ένα ρόλο που τον έκανε γνωστό και τον επανέλαβε δύο χρόνια αργότερα στην ταινία «The Karate Kid Part II».

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Cobra Kai», έγινε γνωστό πως ο Dutch εξέτιε ποινή φυλάκισης στη φυλακή. Αν και υπήρχαν συζητήσεις για την πιθανή εμφάνιση του ΜακΚουίν στη σειρά, προβλήματα προγραμματισμού φέρεται να το απέτρεψαν.

Πρωταγωνίστησε επίσης στις ταινίες Death Ring, Firepower και Red Line πριν εγκαταλείψει τον κινηματογράφο για να ασχοληθεί με τους αγώνες σπορ αυτοκινήτων από τη δεκαετία του 1990. Έκανε μια τελευταία εμφάνιση στην ταινία Fall του 2001: The Price of Silence.

Αν και εμφανίστηκε και σε άλλες ταινίες, όπως το «New York Cop» (1993) και το «Red Line» (1995), η κινηματογραφική του καριέρα δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο του πατέρα του.

Ο Τσαντ ΜακΚουίν αγωνιζόταν επαγγελματικά για χρόνια, συμμετέχοντας στους φημισμένους αγώνες 24 ωρών του Λε Μαν και 24 Ώρες της Daytona, προτού υποστεί μια σειρά από τραυματισμούς πίσω από το τιμόνι.

Το έργο του με τους αγώνες ΜακΚουίν είχε σκοπό να διατηρήσει και να συνεχίσει την κληρονομιά του πατέρα του. Παρήγαγε επίσης δύο ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του: «I Am Steve McQueen» και “Steve McQueen: The Man & Le Mans”.

Ο Μακ Κουίν γεννήθηκε στο Λος Άντζελες στις 28 Δεκεμβρίου 1960. Μεγάλωσε στο Μαλιμπού. Το 1993, ο Τσαντ παντρεύτηκε την Τζίνι Γκαλμπρέιθ και τελικά έκαναν δύο παιδιά τον Τσέις και τη Μάντισον.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *