Στη Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιώργος Μαζωνάκης – Η βραδινή έξοδος με την εκλεκτή παρέα του σε γνωστό εστιατόριο στη Χώρα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές του στη Μύκονο με στενούς φίλους και συνεργάτες. Ο γνωστός τραγουδιστής «συνελήφθη» το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου του 2024 από τους paparazzi και την κάμερα του Mykonos Live TV να τρώει σε ταβέρνα της Χώρας μαζί με την παρέα του.


Όπως είναι φυσικό τα φλας άναψαν για τα καλά, αλλά ο Γιώργος Μαζωνάκης έδειχνε να το διασκεδάζει και μάλιστα έβγαλε και πολλές selfies με φαν του, που του ζητούσαν μια φωτογραφία.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνοδευόταν από φίλους του, μεταξύ των οποίων η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς και η Νατάσα Λιακουνάκου.

Να θυμίσουμε ότι στη Μύκονο βρίσκεται το επίμαχο σπίτι για την διαχείριση του οποίου έχει ξεσπάσει δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, Βάσω, με τον τραγουδιστή να έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, για να διαφυλάξει την περιουσία του.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *