Άδωνις Γεωργιάδης για το «στοπ» στα ντελίβερι από 12 έως 17:00 λόγω καύσωνα: «Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω μόνο του»

 


Από την πρώτη στιγμή που ΕΜΥ προέβλεψε την επέλαση του καύσωνα Κλέων, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε σε χρόνο μηδέν να πάρει μέτρα για τους εργζόμενους, προκειμένου να προφυλαχθούν όλοι από την καυτή ζέστη.


Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και το επιτελείο του εξέδωσαν μια σειρά από μέτρα προφύλαξης των εργαζομένων από τον καύσωνα. Ανάμεσά τους και οι εργαζόμενοι ως ντελίβερι.

Για τον κλάδο αυτό έπειτα από απόφαση του υπουργείου Εργασίας, τα delivery σταματούν όταν η θερμοκρασία ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου και όταν η τιμή του δείκτη υγρασίας διαμορφώνεται σε τουλάχιστον 20%.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στους ντελίβερι και ξεκαθάρισε ότι όλοι συμφωνούν  πως έπρεπε να παρθεί αυτό το μέτρο στις πιο δύσκολες ώρες του καύσωνα και τόνισε ότι «Δεν αφήνουμε κανένα πίσω μόνο του».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«Οφείλουμε να προστατεύσουμε την υγεία και αυτών των εργαζομένων και αν και κάποιοι θα ξεβολευτούμε λίγο από την στέρηση των υπηρεσιών τους, πιστεύω ότι όλοι μας συμφωνούμε με αυτό το στοιχειώδες μέτρο προφύλαξης στις πιο δύσκολες ώρες του καύσωνα. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω μόνο του»

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *