Σκιάθος: Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος από τα Φάρσαλα που υπέστη ηλεκτροπληξία

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Γ. Γεννηματά στην Αθήνα νοσηλεύεται ο 52χρονος επικεφαλής συνεργείου εργολαβίας της ΔΕΔΔΗΕ, εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροδότησης της Σκιάθου.


Ο άτυχος άνδρας υπέστη βαριά ηλεκτροπληξία και εμφανίζει σοβαρά εγκαύματα. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προβούν σε ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού του 52χρονου από τα Φάρσαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Skiathoslife, ο τραυματισμός συνέβη κατά την εκτέλεση εργασιών χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες. Κατά την προσπάθειά του να κόψει ένα καλώδιο, υπέστη ηλεκτροπληξία σοβαρής μορφής. Ο γιατρός κ. Ελευθερίου, Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό κατάφεραν να σώσουν τη ζωή τους, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης αποφασίστηκε η μεταφορά του σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα.

Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με αεροδιακομιδή από το Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης στις 12:10 χθες Κυριακή προς το Γεώργιος Γεννηματάς. Η κατάστασή του παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *