Μπηχτή από Στέφανο Κωνσταντινίδη για το «τέλος» του Mega Καλημέρα: «Θα ήταν ωραίο όλοι να πουν εγώ έφταιξα – Μην κοροϊδευόμαστε, κόπηκε η εκπομπή»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε για το πρόωρο «τέλος» του Mega Καλημέρα παραδέχτηκε ότι η εκπομπή κόπηκε πρόωρα και είπε έμμεσα ότι όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους.


«Δεν υπάρχει χαρά. Όταν κάτι για το οποίο όταν ξεκινάς έχεις όραμα και θες να κάνεις επιτυχία και τελειώνει πρόωρα -μην κοροϊδευόμαστε, κόπηκε η εκπομπή-, δεν χαίρεσαι. Από εκεί και πέρα, το μήνυμά μου είναι προς τα παιδιά της ομάδας και αυτό που είπα σε όλους είναι ότι κανείς καλός δεν χάνεται. Υπομονή και επιμονή και όλοι οι καλοί του χρόνου θα δουλεύουν εκεί που πρέπει. Συνέβη, πάμε παρακάτω», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Εγώ τι θα πω ότι έφταιξε; Εγώ. Εγώ έφταιξα. Κυρίως, έφταιξα εγώ. Θα ήταν πολύ ωραίο όλοι οι άνθρωποι στις θέσεις που βρίσκονται να πουν αυτό, να πουν ένα μεγάλο εγώ. Εγώ έφτιαξα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Είναι σκληρή αυτή η δουλειά. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε μπροστά στα φώτα, ότι είναι όλα καλά, ότι παίρνουμε τεράστιους μισθούς, ότι όλα είναι τέλεια… Δεν είναι. Είμαστε στοιχεία, πιόνια ενός προϊόντος. Το δικό μας, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πούλησε», κατέληξε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *