Νέα θρασύτατη ληστεία στον Όμιλο ZER: Μετά το κεντρικό κατάστημα στον Νέο Κόσμο, μέσα σε 24 ώρες, οι ίδιοι διαρρήκτες «χτύπησαν» και το κατάστημα του Πειραιά


Μέσα σε ένα 24ωρο ο Όμιλος ZER του γνωστού επιχειρηματία Θεοδόση Ζερβουδάκη δέχθηκε και δεύτερο χτύπημα. Μετά τη διάρρηξη στο κεντρικό κατάστημα του ομίλου ZER στον Νέο Κόσμο, όπου άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία, εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν τάμπλετ και κινητά μεγάλης αξίας, στόχος έγινε και το κατάστημά του στον Πειραιά.


Μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης γνωστοποίησε πως διαρρήκτες χτύπησαν με λίγες ώρες διαφορά στο κατάστημα που βρίσκεται δίπλα στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο, όπως και στο μαγαζί του Νέου Κόσμου. Συγκεκριμένα με μεταλλικό καπάκι φρεατίου έσπασαν την πόρτα, σήκωσαν τα ρολά, σύρθηκαν πάνω στα γυαλιά και κατάφεραν να μπουν μέσα κλέβοντας κινητά μεγάλης αξίας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

«Με λίγες ώρες διάφορες δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο του Πειραιά μου έσπασαν και το κατάστημα στο Πειραιά ίδια ώρα…ίδια μέθοδο ίδια άτομα…» αναφέρει στην ανάρτηση μαζί με φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσαν οι διαρρήκτες στο κατάστημα του Πειραιά.

 

 

Η διάρρηξη στον Νέο Κόσμο


Η διάρρηξη στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (29/09), όταν οι δύο δράστες άρπαξαν ένα μεταλλικό καπάκι φρεατίου και το πέταξαν στη γυάλινη πόρτα του κεντρικού καταστήματος του Ομίλου ZER. Στη συνέχεια, “σήκωσαν” κατά 30 πόντους τα ρολά του μαγαζιού και κατάφεραν να μπουν μέσα.

Οι δύο δράστες, έσπασαν τις τζαμαρίες από προθήκες του καταστήματος, και έκλεψαν κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, τεράστιας αξίας. Όπως μετέδωσε το oknews.gr, όλα συνέβησαν μέσα σε 47 περίπου δευτερόλεπτα.

Το λάθος των διαρρηκτών

Βγαίνοντας από το κατάστημα με την λεία τους, οι δύο δράστες έβγαλαν τις μάσκες που φορούσαν, με αποτέλεσμα οι κάμερες του καταστήματος να καταγράψουν τα πρόσωπά τους.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης, ο οποίος είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπρατάκου στις επικείμενες εκλογές του ΕΒΕΑ, προχώρησε σε αναρτήσεις για το περιστατικό στα social media.

«Στις 04:00 τα ξημερώματα μπήκαν στο κεντρικό μας κατάστημα άγνωστοι δράστες και αφού έσπασαν τις πόρτες και σήκωσαν τα ρολά 30 πόντους άγνωστο πώς.

Μπήκαν σέρνοντας στο εσωτερικό, έσπασαν και εκεί τις τζαμαρίες, αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα πολύ μεγάλης αξίας. Τα κινητά φυσικά είναι με τα IMEI πού θα δηλωθούν και θα κλειδωθούν.

Τους έχουμε καταγράψει στις κάμερες, η αστυνομία ήρθε σε 4 μόλις λεπτά και παρόλα αυτά κατάφεραν να κλέψουν πολύ μεγάλης αξίας κινητά τηλέφωνα.

Καταθέτουμε μήνυση και αγωγή και θα ζητήσουμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να επιτραπεί να δώσουμε στην δημοσιότητα τα πρόσωπά τους που τους έχουμε και από τις δικές μας κάμερες αλλά και από δεκάδες γειτονικές!».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *