Η Άννα Βίσση αποκάλυψε σε ποια χώρα θα ήθελε να ζήσει μόνιμα – «Μια χαρά ζω κι εδώ, αλλά ακόμα έχω καριέρα, τι να κάνω;»


Στη Λάρνακα της Κύπρου βρέθηκε η Άννα Βίσση για προγραμματισμένη συναυλία της και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη, κατά την οποία αποκάλυψε την πόλη όπου θα ήθελε να μετακομίσει για να ζήσει μόνιμα.


Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» για τα εγγόνια της, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη γενέτειρά της, την Κύπρο, μόνιμα.

«Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερές μου αναμνήσεις. Τα τελευταία χρόνια, η εξέλιξη της Κύπρου είναι τόσο σπουδαία, που πλέον η Λάρνακα είναι από τις πόλεις που θα σκεφτόμουν να μετακομίσω και να ζήσω. Μια χαρά ζω κι εδώ δηλαδή, αλλά ακόμα έχω καριέρα, τι να κάνω;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δύο της εγγόνια, που βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά τη συναυλία της.

«Δεν είχαν θέση και κάθισαν στα σκαλιά. Τους έβαλαν μαξιλαράκια. Αυτή είναι η πρώτη τους φορά που έρχονται στην Κύπρο. Η πρώτη τους κουβέντα, ο μεγάλος ειδικά ο Νίκος που είναι 11 χρονών, ήταν “αγαπώ την Κύπρο”. Τον ρώτησα για ποιον λόγο του αρέσει η Κύπρος και μου είπε ότι του θυμίζει τη Νέα Υόρκη. Του λέω “καμία σχέση”», εξηγεί.


«Ο μικρός που έχει το όνομα του πατέρα μου, μου είπε “θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Κύπρο, αλλά να μένω εδώ, στο ξενοδοχείο” και του είπα “ναι, θα ‘θελες”. Είναι εδώ μαζί με την κόρη μου κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό», κατέληξε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *