Νέο συλλαλητήριο των αγροτών στο μνημείο του Κιλελέρ

Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν, σήμερα Κυριακή (31/3), οι αγρότες της Θεσσαλίας στο μνημείο του Κιλελέρ εν όψει της 114ης επετείου από την εξέγερση. Μάλιστα, τα τρακτέρ παρατάχθηκαν στο μνημείο, από το βράδυ του Σαββάτου (30/3).


Τις προηγούμενες ημέρες οι αγρότες της Θεσσαλίας, ανέφεραν ότι σήμερα (31/3) το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο Κιλελέρ και ότι πρόθεσή τους ήταν να μην επιτρέψουν να μετατραπεί σε φιέστα από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές η επέτειος της εξέγερσης.

«Την Κυριακή θα περιφρουρήσουμε τον χώρο του μνημείου, δεν θέλουμε να γίνει μια ακόμα φιέστα, όπου θα ακούσουμε λόγια συμπάθειας, ότι έχουμε δίκιο και αόριστες υποσχέσεις όπως ακούμε εδώ και μήνες. Την εκδήλωση θα αναλάβει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Καλούμε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση.

Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι χρειάζεται να δώσει λύσεις, δεν μας αρκούν πλέον τα λόγια», είχε αναφέρει ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *