Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ – Χτυπήθηκαν 120 στόχοι στον νότιο Λίβανο


Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι αργά το απόγευμα έπληξε «περισσότερους από 120 στόχους» της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο μέσα σε διάστημα μίας ώρας.


Λίγο νωρίτερα ο στρατός ανέφερε ότι επέφερε «σημαντικά» πλήγματα εναντίον της φιλοϊρανικής οργάνωσης στην ίδια περιοχή.

«Μέσα σε μία ώρα» η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ «χτύπησε περισσότερους από 100 τρομοκρατικούς στόχους στον νότιο Λίβανο (…) που ανήκαν σε διάφορες μονάδες της Χεζμπολάχ» αναφέρεται σε αυτήν την ανακοίνωση. «Η επιχείρηση αυτή είναι συνέχεια των πληγμάτων που έχουν στόχο (να αποδυναμώσουν) τη Χεζμπολάχ και να στηρίξουν τις (ισραηλινές) χερσαίες δυνάμεις», πρόσθεσε ο στρατός.

Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε “σχεδόν 135 βλήματα” κατά του Ισραήλ

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι “σχεδόν 135 βλήματα” που εκτοξεύθηκαν από την Χεζμπολάχ του Λιβάνου εισήλθαν στον εναέριο χώρο του Ισραήλ σήμερα, την ώρα που η χώρα τιμά την πρώτη επέτειο της άνευ προηγουμένου επίθεσης της παλαιστινιακής Χαμάς στο έδαφός του.


“Στις 17.00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας) σχεδόν 135 βλήματα που εκτοξεύθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση της Χεζμπολάχ πέρασαν στο ισραηλινό έδαφος από τον Λίβανο”, αναφέρει η ανακοίνωση του στρατού.

Στις 18.00 οι ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών ανακοίνωσαν ότι δεν είχαν υπήρχαν αναφορές για θύματα μετά τα πυρά αυτά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *