ΗΠΑ: Δασκάλα συνελήφθη με την κατηγορίας της σεξουαλικής αποπλάνησης 11 μαθητή της – Τα σοκαριστικά μηνύματα που αντάλλαζαν


Μια 24χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ συνελήφθη από την αστυνομία με τη κατηγορία ότι είχε σχέσεις με 11χρονο μαθητή της και τον αποπλάνησε.


Η σοκαριστική ιστορία ήρθε στο φως όταν η μητέρα του μαθητή άκουσε τον γιο της να μιλά με την δασκάλα του Μάντισον Μπέργκμαν στο τηλέφωνο και κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Οι γονείς του ανήλικου αγοριού έψαξαν το κινητό του παιδιού και βρήκαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η δασκάλα και ο μαθητής. Ο πατέρας του μαθητή έκανε… ντου στο Δημοτικό Σχολείο River Crest με τα πειστήρια και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Μάντισον Μπέργκμαν κατηγορείται επίσης ότι είπε στο παιδί πόσο πολύ της άρεσε να την αγγίζει, αναφέρουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει και βρίσκονται πλέον στα χέρια των δικαστών αρχών.

Μέσα στην τσάντα της, η αστυνομία βρήκε επίσης έναν φάκελο με το όνομα του ανήλικου που περιείχε πολλές χειρόγραφες σημειώσεις που μιλούσαν για το πόσο φιλήθηκαν.


Σε ένα από τα γράμματα, η Μπέργκμαν φέρεται να έγραψε: «Ξέρω ότι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και σε αγαπώ περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαι ο ενήλικας εδώ και να σταματήσω».

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο καιρό συνεχιζόταν η αποπλάνηση, αλλά η Μπέργκμαν είπε στους ανακριτές ότι έλαβε τον αριθμό τηλεφώνου του αγοριού από τη μητέρα του τον Δεκέμβριο, όταν η οικογένειά του 11χρονου την προσκάλεσε στις Άλπεις Άφτον για χειμερινές διακοπές.

Ήταν τον ίδιο μήνα που αρραβωνιάστηκε τον επί χρόνια φίλο της, όπως δείχνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον οποίο μάλιστα θα παντρευόταν σε 3 μήνες.

Η Μπέργκμαν αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικό. Μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 25.000 δολαρίων. Της απαγορεύτηκε να βρίσκεται κόντα σε σχολεία και να συμμετέχει σε σχολικές εκδηλώσεις.

Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 30 Μαΐου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *