Χαλκιδική: Στην Εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ – «Θα την πείσουμε να προχωρήσει σε όλες τις διώξεις»


Στην Εισαγγελέα Πολυγύρου παρουσιάστηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου, ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή στο μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, συνοδευόμενος από τον άλλο του τον γιο που ήταν μαζί με τον αδελφό του στο παιχνίδι και τον δικηγόρο του.


Ο πατέρας αναμένεται να καταθέσει επιπλέον στοιχεία για το λούνα παρκ, καθώς, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, έχει στην κατοχή του έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου Κασσάνδρας με τον 58χρονο επιχειρηματία του λούνα παρκ.

«Σήμερα πιστεύουμε ότι θα πείσουμε τον εισαγγελέα ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις», δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου.

«Το παλικάρι μου ακολουθεί. Είναι ο μόνος που ξέρει πραγματικά τι έχει γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά, έχοντας στο πλευρό του τον μικρότερο γιο του.

Όπως είπε, σήμερα καταθέτει «όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συμμετοχή ανθρώπων και καταστάσεων. Λίγη υπομονή μέχρι να μας δει η κυρία εισαγγελέας».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *