Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είχα σχέση με άνδρα 8 χρόνια νεότερο

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή προχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της Χριστίνας Παππά.


Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί στους συντρόφους της, οι οποίοι ήταν ως επί το πλείστον νεότεροι. Μίλησε μάλιστα, για κάποιον, με τον οποίο ήταν ζευγάρι και ανακάλυψε ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος της, όταν είδε το διαβατήριό του.

«Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα: “Α Παναγία μου!”. Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω σε εμένα και λέω ότι “το έπνιξες το κουνέλι τώρα”» δήλωσε η ηθοποιός.

Από την πλευρά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Ταυτίστηκα μια φορά, αλλά δεν ξανάγινε ποτέ! Είχα σχέση με άνδρα νεότερο κατά 8 χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσο ήμουν, ήταν παλιά».

«Πάντα ήταν μικρότεροι, τώρα που το σκέφτομαι», είπε και πρόσθεσε:


«Στην αρχή δεν το ήξερα, μετά το έμαθα. Αλλά γλυκάθηκα και συνέχιζα. Έπεφτα πιο κάτω ηλικιακά, αλλά τώρα… το ανεβάσαμε».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *