«Μπαρούτι» ο πατέρας της Bianca Censori με τις σχεδόν ημίγυμνες δημόσιες εμφανίσεις της κόρης του – Καλεί τον άνδρα της Kanye West να τα πουν ένα χεράκι στην Αυστραλία

Η Bianca Censori, σύζυγος του σταρ της μουσικής, Kanye West, κάνει την μια προκλητική εμφάνιση μετά την άλλη στο πλευρό του γνωστού ράπερ. Εμφανίζεται σχεδόν ημίγυμνη και ο Κάνιε Γουέστ αντί να την… αγριέψει επικροτεί της εμφανίσεις της. Μάλιστα, ο ράπερ δεν διστάζει να ποστάρει περήφανα ημίγυμνες φωτογραφίες της συζύγου του στο Instagram.


Όλα αυτά έχουν εξαγριώσει τον πατέρα της συζύγου του Kanye West που έχει γίνει «μπαρούτι» και μάλιστα κάλεσε τον γαμπρό του να πάει στην Αυστραλία για να τα πουν… ένα χεράκι για το όλο θέμα.

Ο πατέρας της Μπιάνκα Σενσόρι κάλεσε τον Kanye West καλείται να πάει στην Αυστραλία και να περάσει χρόνο με τον πεθερό του, σύμφωνα με πηγές, οι οποίες ισχυρίζονται ότι η Μπιάνκα «διστάζει» να αντιμετωπίσει την οργή του μπαμπά της για τις γυμνές εμφανίσεις της και την αμφιλεγόμενη σχέση της με τον γνωστό ράπερ.

Τώρα, ο πατέρας της Μπιάνκα, Λίο φέρεται να ζήτησε από τον Κάνιε Γουέστ να πάει στην Αυστραλία για να τα πουν, αφού η σύζυγός του και μητέρα της Μπιάνκα εξέφρασε φόβους για την «εκφοβιστική» συμπεριφορά του ράπερ όταν επισκέφτηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα την κόρη της.

«Ο Κάνιε έχει προσκληθεί να πάει στην Αυστραλία και η Μπιάνκα διστάζει να το επιτρέψει γιατί ξέρει την αντίδραση του πατέρα της», είπε μια πηγή στην Daily Mail.


Η απαίτηση του πατέρα της έρχεται μετά το ταξίδι της μητέρας της Μπιάνκα, Αλεξάντρα, στις ΗΠΑ για να επισκεφθεί την κόρη της καθώς ανησυχούσε.


Ο πατέρας της Μπιάνκα δεν ήταν ικανοποιημένος από το ταξίδι γιατί δεν φάνηκε να ιδρώνει το αυτί της κόρης του και συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε, δηλαδή να κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή.

«Η Μπιάνκα ντυνόταν προκλητικά όσο η μητέρα της ήταν εκεί, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με όσα ρούχα φόρεσε πριν και μετά την επίσκεψη».

Ο πατέρας της Μπιάνκα λέγεται ότι είναι απογοητευμένος από την αδυναμία της γυναίκας του να βοηθήσει το παιδί τους να καταλάβει την επιρροή του Κάνιε Γουέστ πάνω της.

Τι κι αν η Μπιάνκα προσπάθησε να καθησυχάσει γονείς και φίλους ότι έχει τον έλεγχο της ζωής της, δεν έχει καταφέρει να τους πείσει.


«Η Μπιάνκα έχει μιλήσει με την οικογένειά της και έχει πει το ίδιο πράγμα στους φίλους της από την τελευταία φορά που επέστρεψε στο σπίτι, δηλαδή ότι ξέρει τι κάνει και τα έχει όλα υπό έλεγχο», είπαν οι πηγές.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *