Β. Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος


Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας με ανάρτησή του στο Χ απάντησε σε δημοσιεύματα αναφορικά με την αγορά διαμερίσματος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στον Εθνικό Κήπο και στο προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου, αντί 1,2 εκατ. ευρώ.


Η δήλωση του Βασίλη Κικίλια:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου.

Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ.

Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή.


Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους».

 

Το δημοσίευμα ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως με βάση το πόθεν έσχες του, ο κ. Κικίλιας δικαιολογεί απολύτως τα χρήματα που ξόδεψε και μόλις εντόπισε τη σχετική ευκαιρία, αναγκάστηκε να πουλήσει ένα οικογενειακό ακίνητο, προκειμένου να αγοράσει το νέο του κατάλυμα, προσθέτοντας παράλληλα πως «πολλοί είναι αυτοί εντός και εκτός κυβέρνησης που λένε ότι μπορεί να είναι νόμιμο να αγοράζει ένας εν ενεργεία υπουργός ακίνητο έναντι υψηλού τιμήματος, ωστόσο δεν είναι και τόσο ηθικό».

Η απάντηση του Άδ. Γεωργιάδη

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είχε απαντήσει και εκείνος μέσω ανάρτησης στο Χ για τα μυθεύματα που είχαν κυκλοφορήσει ότι ήταν αυτός που είχε αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο.

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς από την άκρα Αριστερά, ως την άκρα ψεκασμένη λαϊκίστικη Ακροδεξιά και από τις «σοβαρές» εφημερίδες της Αριστεράς, έως τους πιο γελοίους ανωνύμους λογαριασμούς του διαδικτύου, για ο,τιδήποτε και να συμβαίνει φταίω πάντοτε εγώ…χθες με υπονοούμενα ο @pavpol2222 για να με βρίζουν κάτω από την ανάρτησή του οι δικοί του ως ο «αδιευκρίνιστος» κλπ και σήμερα ο Στέφανος Χίος και το @Makeleio_gr είναι Τιμή μου να με υβρίζουν και να με κατηγορούν όλοι αυτοί πάντως, αν με υποστήριζαν θα ανησυχούσα πολύ.

Επί της ουσίας δεν έχω αγοράσει κανένα νέο σπίτι ή οποιουδήποτε άλλους είδους ακίνητο πλην αυτού που έχω αγοράσει το 2007 πριν εκλεγώ βουλευτής και του οποίου το δάνειο εξοφλώ από την Alpha Bank. Δάνειο το οποίο εξυπηρετώ κανονικά χωρίς καμμία καθυστέρηση. Καλημέρα σας»« αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *