Η αποκάλυψη της Ματίνας Ζάρα

Τη Ματίνα Ζάρα συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Ποτέ». Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εμφανίσεις με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Διονύση Σχοινά ενώ επιβεβαίωσε τον χωρισμό της.


«Περάσαμε υπέροχα στις εμφανίσεις με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Διονύση Σχοινά στη Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι πως μάθαμε όλοι για την απώλεια του αδελφού του πριν πάμε στο μαγαζί, στεναχωρηθήκαμε όλοι, πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Εννοείται όμως πως ήμασταν δίπλα στον Στέλιο σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή του. Ήταν πολύ διαφορετικό το κλίμα. Επειδή όμως ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ τον Στέλιο, όπως και μείς τον αγαπάμε, του έδωσαν πολύ ωραία ενέργεια εκείνο το βράδυ» υποστήριξε η Ματίνα Ζάρα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Το πιο περίεργο μέρος που έχω κοιμηθεί ήταν σε sound check! Βάραγαν έτσι, ο ντράμερ έπαιζε, έπαιζαν όλοι οι μουσικοί και εγώ κοιμόμουν μόνη μου εκεί στον καναπέ. Ταύρος, παιδί μου, είμαι! Ύπνος και φαγητό είναι τα καλύτερα μου».

Αναφορικά δε με την προσωπική της ζωή, η Ματίνα Ζάρα σημείωσε: «Είμαι καλύτερα από ποτέ, είμαι τέλεια. Έχει υπάρξει χωρισμός. Γενικά οι άνθρωποι χωρίζουν, μένουν μόνοι τους, κάνουν καινούργιες σχέσεις. Είμαι πιο ήρεμη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ», αποφεύγοντας να πει αν έχει νέα σχέση αυτήν την περίοδο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *