Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Ανήλικη με κορονοϊό επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια, την χτύπησε και την τραυμάτισε

 

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, κατήγγειλε ότι χθες (26.11.2023) το βράδυ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μία 15χρονη που είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό επιτέθηκε σε  νοσηλεύτρια και την τραυμάτισε.


Η 15χρονη και ο αδελφός της φιλοξενούνται – με εντολή εισαγγελέα – σε παιδιατρική κλινική του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού παρουσία της μητέρας τους, λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η 15χρονη όπως και ο αδελφός της πάσχουν από κορονοϊο τις τελευταίες ημέρες  και νοσηλεύονταν σε απομόνωση σε θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

«Όταν η νοσηλεύτρια είδε το κορίτσι να φεύγει από το θάλαμο, για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊου σε άλλα νοσηλευόμενα παιδάκια της κλινικής, η νοσηλεύτρια της ζήτησε να επιστρέψει στο δωμάτιό της. Τότε η 15χρονη της επιτέθηκε» ανέφερε ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, πάνω από 45 κακοποιημένα από διάφορες αιτίες παιδιά, βρίσκονται σήμερα με εισαγγελική εντολή στα παιδιατρικά νοσοκομεία και πολλά άλλα σε παιδιατρικές κλινικές γενικών νοσοκομείων.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *