Ασημίνα Χατζηανδρέου: Μονόπετρο από τον Χρήστο Δάντη – Η απάντηση της στο αν δέχτηκε πρόταση γάμου


Μερικές μέρες αφότου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» φορώντας ένα μονόπετρο στο δάχτυλό της.


Όλα δείχνουν πώς εκείνη και ο Χρήστος Δάντης σκέφτονται πιθανότατα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν από αυτά που άφησε να εννοηθούν η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν πρόκειται για πρόταση γάμου κι εκείνη δεν το αρνήθηκε, αλλά δεν ήθελε και να το επιβεβαιώσει.

«Δεν έχουμε πει κάτι. Παιδιά αυτό το λέω πρώτη φορά, είχαμε πάει στην περιοδεία του στην Αμερική, στη Βοστώνη, ανεβήκαμε με το ελικόπτερο και είδαμε όλη τη Βοστώνη και μου το έδωσε εκεί» είπε μόνο.

«Δεν περίμενα ποτέ να φερθεί έτσι ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την συμμετοχή της στον νέο κύκλο του Survivor.


«Έσπασε η κεφαλή της κερκίδας, το σημείο που κουνάει το χέρι. Έγινε στη βάρκα, εκτός αγωνιστικού χώρου και όσο περνούσε η ώρα δεν μπορούσα να το κουνήσω καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι στη μονομαχία δεν πήγα για να παραμείνω. Με το που είδα τα μηνύματα των δικών μου ανθρώπων και συγκεκριμένα της γιαγιάς μου… λύγισα», παραδέχεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Μπήκα για να κερδίσω και στην αρχή πήγαινα πάρα πολύ δυνατά αγωνιστικά, αλλά πολλές φορές ο Θεός όταν κάνεις σχέδια γελάει και πολλές φορές έπαιρνα αυτά τα χαρτιά που γράφουμε στο συμβούλιο κι έγραφα κάποια πράγματα, ότι πάω καλά αγωνιστικά, για να παιδιά που φεύγουν να τα δώσουν στους δικούς μου ανθρώπους. Όταν έσπασα λοιπόν το χέρι μου είχα γράψει ότι πάω πολύ καλά αγωνιστικά και την ώρα που μας γύριζε η βάρκα έγραψα “τελικά έσπασα το χέρι μου”, όλα τα άλλα από πάνω διαγράφονται. Κατάλαβα ότι έβγαινα πολύ κακή στον κόσμο και είπα πολλές φορές στην παραγωγή ότι θέλω να αποχωρήσω», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Όσον αφορά πρώην συμπαίκτες της η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Τι να πω τώρα για αυτούς τους ανθρώπους; Θα ήθελαν πολύ να είναι στη θέση μου και στο παιχνίδι, σίγουρα όχι στη θέση μου ως τραυματισμένοι. Η παραγωγή μας πήρε τηλέφωνο για να ξαναπάμε. Απ’ ό,τι έχω μάθει αρκετοί παίκτες πήραν και παρακαλούσαν για να ξαναμπούν, ένας από αυτούς ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας».

«Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν μας άξιζε να ξαναπάμε στο Survivor. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη μία φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, ότι θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού», σχολιάζει σε άλλο σημείο η παίκτρια.

«Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα. Είδα τα πάντα και γι’ αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι, εκείνη μιλούσε για τον Άρη συνέχεια μέσα στο Survivor. Κατάλαβα και έμαθα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει», κατέληξε στο σχόλιό της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *