Μέση Ανατολή: Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε και επίσημα ότι σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα – «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»


Ο υδράργυρος παραμένει στα ύψη στη Μέση Ανατολή και ανεβαίνει ακόμα περισσότερο από σήμερα (28.9.2024), καθώς ο στρατός του Ισραήλ ανακοίκνωσε και επίσημα ότι σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα στο χθεσινό πλήγμα στο αρχηγείο της οργάνωσης στη Βηρυτό.


Τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα κατά τη διάρκεια των χθεσινών βομβαρδισμών στη Βηρυτό, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός το πρωί του Σαββάτου.

Με μια λιτή, αρχική, ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Twitter, οι IDF ανέφεραν πως «ο Χασάν Νασράλα δεν θα μπορεί πλέον να τρομοκρατεί τον κόσμο».

Η ανακοίνωση του IDF

Την εξέλιξη επιβεβαίωσε και το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών με μια χαρακτηριστική φωτογραφία με τα στελέχη της Χεζμπολάχ που έχουν σκοτώσει οι Ισραηλινοί.


 

Σε νεότερη ενημέρωσή του, ο ισραηλινός στρατός έκανε επίσης γνωστό πως από το σφυροκόπημα στο υπόγειο αρχηγείο της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν, επίσης, ο Αλί Κάρτσι, ο διοικητής του νότιου μετώπου στη Χεζμπολάχ, και άλλους διοικητές της λιβανέζικης οργάνωσης.

Παράλληλα, σε ενημέρωση που παρείχε ο επικεφαλής του επιτελείου στρατού του Ισραήλ, ξεκαθάρισε πως ο θάνατος του Νασράλα δεν είναι το τέλος της επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη. «Το μήνυμα είναι απλό, σε όποιον απειλεί τους πολίτες του Κράτους του Ισραήλ: γνωρίζουν πως ξέρουμε πώς να τους φτάσουμε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *