Το αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το γερμανικό ΕΣΥ: Έκλεισαν ραντεβού σε Έλληνα για 4 μήνες μετά – «Το επίπεδο υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε στην Ελλάδα δεν υπολείπεται τόσο των άλλων κρατών της ΕΕ όσο νομίζουμε»

Καλά λένε ότι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όπως άδικο είναι να λένε όλοι ότι τα ραντεβού στο ελληνικό ΕΣΥ κλείνονται με ορίζοντα πολλων μηνών και να ισχυρίζεται μια μεγάλη μερίδα ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στις σελίδες του στα social media ένα αποκαλυπτικό βίντεο Έλληνα που ζει στη Γερμανία, ο οποίος λέει ότι του έκλεισαν ραντεβού στο γερμανικό ΕΣΥ για 4 μήνες μετά.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε στην ανάρτησή του ότι θα πρέπει να δούμε και τι γίνεται στις άλλες χώρες πριν αρχίσουμε άδικα να κατηγορούμε το ελληνικό ΕΣΥ.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:

Το βίντεο το ανεβάζω μόνον για έναν λόγο, διότι θεωρώ άδικο να κατηγορούμε το ΕΣΥ και το επίπεδο των παροχών Υγείας στην Ελλάδα, πιστεύοντας ότι στις άλλες Χώρες όλα γίνονται αμέσως και αυτομάτως. Λοιπόν οι πολύμηνες αναμονές για ραντεβού σε γιατρό και οι πολύωρες αναμονές στα εξωτερικά ιατρεία σε εφημερία κλπ είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.


Καθήκον μας να εργαζόμαστε διαρκώς για να μειώσουμε αυτές τις αναμονές όσο περισσότερο μπορούμε αλλά μην περιμένουμε θαύματα και κυρίως μην κατηγορούμε τους εαυτούς μας και το σύστημα μας νυχθημερόν αν δεν τα έχουμε όλα αμέσως όπως θα το θέλαμε και πρώτος από όλους θα το ήθελα εγώ.


Όλο μας το προσωπικό πλην ελαχίστων εξαιρέσεων εργάζεται σκληρά και το επίπεδο υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε δεν υπολείπεται τόσο των άλλων Κρατών της ΕΕ όσο νομίζουμε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *