Καυστική απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Κασσελάκη για τους απλήρωτους εργαζόμενους στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ζητώ συγγνώμη που του χάλασα τις διακοπές του στη Μύκονο και τον ανάγκασα να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με τον δικό του καυστικό και επικό τρόπο στον Στέφανο Κασσελάκη για το θέμα με τους απλήρωτους εργαζόμενους στον ΣΥΡΙΖΑ.


Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης έριξε το καρφί του και τόνισε σε ανάρτηση που έκανε ότι: «Ζητώ συγγνώμη που του χάλασα τις διακοπές του στη Μύκονο και τον ανάγκασα να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου».

Από την άλλη υπέδειξε στον Στέφανο Κασσελάκη: «εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός».

Αναλυτικά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε:

«Ζητώ συγγνώμη από τον @skasselakis που του χάλασα τις διακοπές του στη Μύκονο και τον ανάγκασα να κάνει από χθες τόσες απεγνωσμένες αναρτήσεις εναντίον μου, αλλά


A) δεν έβγαλαν εργαζόμενοι δικοί μου ή της ΝΔ ανακοίνωση εναντίον μας αλλά αντιθέτως έβγαλαν ανακοίνωση οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του @syriza_gr και η ΕΣΗΕΑ ενάντιον του.

Β) εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός…».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *