Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Παραγουανή κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο που έκανε τις πισίνες να «κοχλάζουν» με τα κάλλη της απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς


Η Παραγουανή κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο ήταν μια από τις… ατραξιόν των Ολυμπιακών Αγώνων. Ατραξιόν όχι πάντως, γις τις επιδόσεις της, αλλά για τα κάλλη της που έκαναν τις πισίνες και την λίμπιντο του ανδρικού κοινού να… κοχλάζουν.


Η Λουάνα Αλόνσο έμενε στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά πλέον δεν βρίσκεται εκεί. Η αιτία που αποχώρησε… σκανδαλίζει την φαντασία του κόσμου. Η Ομοσπονδία κολύμβησης της χώρας της ζήτησε από την Λουάνα Αλόνσο να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς χωρίς να δωθούν επιπλέον εξηγήσεις/

Η Παραγουανή κολυμβήτρια έθελξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μόνο με την ομορφιά της, καθώς οι επιδόσεις της ήταν κακές. Τερμάτισε έκτη στα προκριματικά με χρόνο 1:03.09 και απέτυχε να προκριθεί στους ημιτελικούς.

Στη συνέχεια, η 20χρονη ανακοίνωσε ξαφνικά την αποχώρησή της από το άθλημα μέσα από τα social media.

«Κολύμβηση, σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ονειρεύομαι, με έμαθες να παλεύω, να προσπαθώ, να επιμένω. Για τις θυσίες, την πειθαρχία και πολλά άλλα. Σου έδωσα μέρος της ζωής μου και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο, γιατί έζησα τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, μου χάρισες χιλιάδες χαρές, φίλους από άλλες χώρες που θα τους κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν», κατέληξε.


Ωστόσο, η ομάδα της Παραγουάης ανακοίνωσε ότι λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς», η Αλόνσο είχε αποβληθεί από το Ολυμπιακό Χωριό την τελευταία εβδομάδα.

Δημιουργεί «ακατάλληλη ατμόσφαιρα»

Η Larissa Schaerer, επικεφαλής της αποστολής της Παραγουάης, δήλωσε: «Η παρουσία της δημιουργεί μια ακατάλληλη ατμόσφαιρα στην ομάδα της Παραγουάης. Την ευχαριστούμε που συμμορφώθηκε στις οδηγίες, καθώς με τη θέλησή της δεν διανυκτέρευσε στο Χωριό των Αθλητών».

Ωστόσο, η Schaerer δεν επεκτάθηκε περαιτέρω σχετικά με το ποια ήταν η «ανάρμοστη» συμπεριφορά, αλλά η 20χρονη επέστρεψε στις ΗΠΑ, όπου πηγαίνει στο πανεπιστήμιο του Ντάλας στο Τέξας.

Η Αλόνσο μπορεί να είχε μια σύντομη καριέρα, αλλά κατέχει τα εθνικά ρεκόρ της Παραγουάης στα 50μ, 100μ και 200μ. πεταλούδα.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *