Το Make Over, το νέο δημιούργημα της Άννας Μαρίας Νάσιας άνοιξε τις πόρτες του στην Θεσσαλονίκη – Ένας χώρος ομορφιάς με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών


Σε ένα νέο εγχείρημα προχώρησε η Άννα Μαρία Νάσια, δημιουργώντας τον χώρο ομορφιάς, χαλάρωσης και ευεξίας, Make Over by Anna Maria Nasia, στην Θεσσαλονίκη.


Η πασίγνωστη επιχειρηματίας που σαρώνει στο TikTok, με περισσότερους από 300.000 followers, κατακτά και πρωτιές στα Βαλκάνια κάθε εβδομάδα.

@annamarianasia

#annamarianasia🎨

♬ πρωτότυπος ήχος – Anna Maria Nasia

Το νέο της δημιούργημα, το Make Over, που βρίσκεται στην 28ης Οκτωβρίου 25, στον Εύοσμο, προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών που συμβάλλουν στην ανανέωση και την ευεξία του σώματος. Από πρόσωπο, μακιγιάζ και κομμώσεις έως μασάζ, αισθητική και πεντικιούρ, το Make Over προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.


Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και προϊόντα ποιότητας εξασφαλίζουν αποτελέσματα που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στην εμφάνισή σας. Το Make Over είναι ο χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ραντεβού, να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας και να επιτύχετε μία λαμπερή, υγιής και φρέσκια ​​εμφάνιση.

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και το Oknews το προτείνει στην Θεσσαλονίκη και εύχεται σύντομα για την δημιουργία ενός χώρου τους, που θα προσφέρει στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης, και στην Αθήνα.

Ωράριο λειτουργίας
ΔΕΥ – ΣΑΒ: 09:00-21:00
ΚΥΡ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Τηλ.: 231 077 6902
e-mail: info@make-over.gr

Instagram: makeover_by_annamarianasia

Facebook: www.facebook.com/makeovergr

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *