The Ellinikon: Το νέο κέντρο άθλησης και ευεξίας στο SportsPark παίρνει μορφή κάθε μέρα


Οι εργασίες στο The Ellinikon συνεχίζονται εντατικά, με τη LAMDA Development να δίνει στη δημοσιότητα με ανάρτησή της στο Instagram βίντεο με την εξέλιξη των εργασιών του αθλητικού συγκροτήματος οι οποίες ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο.


«Το μέλλον του αθλητισμού βρίσκεται στο #TheEllinikon με ένα νέο, σύγχρονο αθλητικό προορισμό να παίρνει μορφή κάθε μέρα!

Στο #SportsPark, το νέο κέντρο άθλησης και ευεξίας, βρίσκονται σε εξέλιξη:

  • η σκυροδέτηση οροφής στο ισόγειο του κτιρίου ξενώνων αθλητών
  • οι εργασίες διαμόρφωσης των γηπέδων ποδοσφαίρου
  • οι εργασίες κατασκευής των κερκίδων του σταδίου στίβου και πολλών άλλων σημείων του αθλητικού πάρκου. Κάντε click στο link του bio και δείτε τις εξελίξεις των εργασιών» αναφέρεται στην ανάρτηση στο instagram .

 

Η ανάρτηση:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE ELLINIKON (@the_ellinikon_official)


 

Το αθλητικό συγκρότημα, ένα έργο προϋπολογισμού 100 με 120 εκατ. ευρώ., θα εκτείνεται σε περίπου 444.000 τ.μ. στο δυτικό τμήμα της έκτασης του Ελληνικού και, είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Μητροπολιτικού Πάρκου.

Οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις αναμένεται να παραδοθούν στο κοινό το 2025, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να προπονούνται σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών και στους πολίτες και επισκέπτες του Ελληνικού να έχουν πρόσβαση σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο αθλητισμού.

Τι θα περιλαμβάνει το Αθλητικό Πάρκο του Ελληνικού

Σύμφωνα με το theellinikon.com, το προηγμένο Αθλητικό Πάρκο του Ελληνικού, με έκταση περίπου 444.000 τ.μ., «θα απευθύνεται στους λάτρεις του αθλητισμού, τους επισκέπτες που αναζητούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση αλλά και στους επαγγελματίες αθλητές».

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν λέσχη τένις και padel, γήπεδο τένις, κέντρο υγρού στίβου, κέντρο αποκατάστασης, χώρους στίβου, ακαδημία μπάσκετ με κλειστό και ανοιχτό γήπεδο, γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς και ξενοδοχείο για αθλητές.

Το Αθλητικό Πάρκο του Ελληνικού θα αντικαταστήσει το Εθνικό Κέντρο Αθλητικής Νεότητας του Αγίου Κοσμά (ΕΑΚΝ).

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *