Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκό με τον πυροβολισμό


Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων έρχεται στο φως της δημοσιότητας.


Καρέ-καρέ καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο η στιγμή της συμπλοκής μεταξύ δύο αντιπάλων πλευρών οπαδών του Παναθηναϊκού, που σημειώθηκε πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου, το Σάββατο 13 Ιουλίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων εκ των οποίων ο ένας στο πόδι από πυροβολισμό.

Στο βίντεο πάνω αριστερά στην οθόνη φαίνεται όχι με ιδιαίτερη ευκρίνεια, η στιγμή του πυροβολισμού, είναι η στιγμή που φαίνεται λίγος καπνός στο πλάνο αριστερά και ύστερα οι οπαδοί που τρέπονται σε φυγή στα γύρω στενά, κρατώντας καδρόνια, λοστούς και άλλα αντικείμενα.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί 74 άτομα εκ των οποίων προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις εμπλεκόμενους και με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με τους εκβιασμούς και την προστασία σε νυχτερινά κέντρα, αφού και αυτή η περίπτωση οπαδικής βίας απέδειξε την θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ εγκληματικών οργανώσεων της μαφίας και οργανωμένων χούλιγκαν.

Στην προκειμένη περίπτωση ήρθαν σε σκληρή συμπλοκή δύο αντίπαλοι σύνδεσμοι από Γκύζη και Δυτική Αττική για το ποιος θα έχει την ηγετική θέση ανάμεσα στους χούλιγκαν με άσα συνεπάγεται αυτό για το ποιος θα κάνει το κουμάντο εντός και εκτός γηπέδου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *