Ο Άδωνις Γεωργιάδης «άδειασε» και «κάρφωσε» τον Παύλο Πολάκη για τα ΚΥ Γαργαλιάνων και Φιλιατρών: «Ως συνήθως δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης «αποδόμησε» τους ισχυρισμούς του Παύλου Πολάκη για τα Κέντρα Υγείας και Φιλιατρών, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας με στοιχεία και έριξε και το καρφί του κατά του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε σε ανάρτησή του τους ισχυρισμούς του Παύλου Πολάκη και έδωσε στοιχεία και για τα δυο κέντρα Υγείας… άδειάζοντας τα όσα ανέφερε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε δικό του ποστ.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε:

«Σχετικά με τη νέα ανάρτηση του «ανεξάρτητου» βουλευτού αλλά μέλους του @syriza_gr @pavpol2222 τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:

Το ΚΥ Γαργαλιάνων ήταν ΕΣΠΑ και αφορούσε εργασίες για πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Το εμβαδό του είναι 674 τμ και για αυτό κόστισε μόνο 380.000. Δεν έχει λοιπόν καμία σχέση με την αναβάθμιση του ΚΥ Φιλιατρών, το οποίο ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ περιλαμβάνει ανακαίνιση υποδομών 1400 τετραγωνικών, διότι ανακαινίζουμε και τις δομές του θεραπευτηρίου των χρονίων πασχόντων καθώς ανήκουν στην ίδια δομή και οικοδομική άδεια.


Κοινώς ως συνήθως δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει και επαναλαμβάνω ότι όλα τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης έγιναν μέσω Διεθνών Διαγωνισμών σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και έχουν περάσει από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *