Έγινε δικηγόρος η Θεοφανία Παπαθωμά – Η ηθοποιός πήρε το πτυχίο της στη Νομική

 

Η Θεοφανία Παπαθωμά μπορεί να δηλώνει πλέον και δικηγόρος, καθώς η γνωστή ηθοποιός πήρε το πτυχίο της στη Νομική. 


Η Θεοφανία Παπαθωμά, τα τελευταία χρόνια παράλληλα με την δουλειά της ως ηθοποιός αποφάσισε να συνεχίσει και τις σπουδές της. Η ηθοποιός είχε μπει στη Νομική, αλλά δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τις σπουδές της λόγω του φόρτου εργασίας της. Τελικά αποφάσισε να… αναθερμάνει και μάλιστα για τα καλά την δεύτερη μεγάλη αγάπη της. Συνέχισε τις σπουδές της στη Νομική που είχε αφήσει για πολλά χρόνια και κατόρθωσε να τις ολοκληρώσει και να πάρει το πτυχίο της.

Την Τετάρτη 6/3, η Θεοφανία Παπαθωμά παρέλαβε το πτυχίο της στο τμήμα της Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδαζε τα τελευταία χρόνια.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στα social media, βίντεο και φωτογραφίες της από την ορκωμοσία της, όπου στο πλευρό της ήταν και ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram, έγραψε το ομηρικό ρητό: «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν. Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις».


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *