Τα fake news της αριστεράς και όλη η αλήθεια για τους 67.808 χιλιάδες σταυρούς του Άδωνι Γεωργιάδη – Τι απάντησε ο υπουργός

Απάντηση σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το οποίο σχολιάζει τις δηλώσεις που έκανε στη Λέσβο για τους «68.000 σταυρούς» που έλαβε στις τελευταίες εκλογές, έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.


Συγκεκριμένα, το σημερινό δημοσίευμα στην Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει, μεταξύ άλλων: «…έχει δίκιο επί της ουσίας όχι όμως στην ακρίβεια διότι πήρε 63.729 σταυρούς κλπ…», μειώνοντας τον πραγματικό αριθμό και παραμορφώνοντας την αλήθεια, την οποία ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να αποκαταστήσει.

«Το πόσο με αγαπούν οι «φίλοι μου» της Αριστεράς δεν περιγράφεται. Είπα εν τη ρύμη του λόγου μου στη Λέσβο: «δεν είστε μόνον εσείς εκλεγμένοι, είμαστε και εμείς εγώ μόνος μου πήρα 68.000 σταυρούς»…σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών η Κορίνα Βασιλόπου μεταξύ των άλλων που είπε για μένα έγραψε: «…έχει δίκιο επί της ουσίας όχι όμως στην ακρίβεια διότι πήρε 63.729 σταυρούς κλπ…» γράφει αρχικά ο υπουργός Υγείας και προσθέτει

«Αγαπητή κα Βασιλοπούλου σας παραθέτω τα επίσημα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών όπου έχω λάβει 67.808 σταυρούς. Θα ήταν κρίμα να διαγράψουμε 4.079 συμπολίτες μου που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν για πολλοστή φορά βουλευτή τους. Μετά τις εκλογές διαδόθηκε μία φήμη ότι μεταξύ 2019-2023 έχασα πολλές χιλιάδες ψήφων. Η φήμη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είχα μία ελάχιστη για το ύψος αυτό πτώση μερικών εκατοντάδων σταυρών».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«Το πόσο με αγαπούν οι «φίλοι μου» της Αριστεράς δεν περιγράφεται. Είπα εν τη ρύμη του λόγου μου στη Λέσβο: «δεν είστε μόνον εσείς εκλεγμένοι, είμαστε και εμείς εγώ μόνος μου πήρα 68.000 σταυρούς»…σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών η Κορίνα Βασιλόπου μεταξύ των άλλων που είπε για μένα έγραψε: «…έχει δίκιο επί της ουσίας όχι όμως στην ακρίβεια διότι πήρε 63.729 σταυρούς κλπ…».


Αγαπητή κα Βασιλοπούλου σας παραθέτω τα επίσημα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών όπου έχω λάβει 67.808 σταυρούς. Θα ήταν κρίμα να διαγράψουμε 4.079 συμπολίτες μου που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν για πολλοστή φορά βουλευτή τους. Μετά τις εκλογές διαδόθηκε μία φήμη ότι μεταξύ 2019-2023 έχασα πολλές χιλιάδες ψήφων. Η φήμη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είχα μία ελάχιστη για το ύψος αυτό πτώση μερικών εκατοντάδων σταυρών.

Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με εργατικότητα και ακεραιότητα και την επόμενη φορά να πείσω να με ψηφίσουν και όσοι δεν το έκαναν την προηγουμένη φορά.  Αλλά 67.708 σταυρούς δεν τους λες και λίγους και για μένα είναι τεράστια Τιμή η εμπιστοσύνη τόσων πολλών χιλιάδων ανθρώπων παρά το ότι ο λόγος έχει γωνίες και η πολιτική μου συχνά πολιτικό κόστος για το οποίο κατά κανόνα αδιαφορώ. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *