Βύρωνας: Ενέδρα θανάτου με εμπλοκή της αλβανικής μαφίας «βλέπουν» οι Αρχές – Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 32χρονου μέσα στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα, μπροστά στα μάτια της συζύγου και του παιδιού του. Την ίδια ώρα για ενέδρα θανάτου με εμπλοκή της αλβανικής μαφίας κάνει λόγο η αστυνομία.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι παρευρισκόμενοι στο σημείο δεν κατάλαβαν αρχικά τι είχε συμβεί και θεώρησαν πως ήταν κροτίδες από φιλάθλους του Ολυμπιακού, αφού μόλις είχε ολοκληρωθεί ο χθεσινός αγώνας.

«Άκουσα τρεις πυροβολισμούς. Εκείνη τη στιγμή άκουγα στο ραδιόφωνο ότι μπαίνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο γήπεδο και αναρωτήθηκα “από τώρα ξεκίνησαν οι κροτίδες;”.

«Τον φάγανε» φώναζε η γυναίκα του

Βγαίνω στην είσοδο του μαγαζιού μου και βλέπω μία γυναίκα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και να ουρλιάζει “τον φάγανε, τον φάγανε”, κάτι τέτοιο.

Δεν πρόσεξα αν είχε αίματα. Πίσω από το αυτοκίνητο, στα δέκα μέτρα ήταν δύο ανήλικα παιδιά τα οποία τα απομάκρυναν. Δε γνωρίζω αν ήταν τα παιδιά του θύματος. Έμαθα, όμως, ότι ήταν στην πλατεία», αναφέρει καταστηματάρχης της περιοχής.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δράστες προσέγγισαν με μηχανή και άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας 3 φορές μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ο άνδρας μαζί με τη σύντροφο του. Το ζευγάρι είχε έρθει για να πάρει το παιδί τους που έπαιζε, το οποίο δυστυχώς είδε το σκηνικό.


Το θύμα έπεσε νεκρός από τρεις σφαίρες, ενώ η συνοδηγός δεν τραυματίστηκε.

Από τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ο 32χρονος άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία και έχουν διαπιστώσει ο άντρας αυτός δεν είχε απασχολήσει για κάτι ιδιαίτερο τις ελληνικές αρχές, ωστόσο ήταν γνώριμος στις αλβανικές αρχές.

Μάλιστα φέρεται η αλβανική μαφία να τον αναζητούσε τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, καθώς φαίνεται να συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση όπου είχε συμβεί το 2021.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *