Νέα Mercedes Maybach SL 680 Monogram: Δυναμική, λουξάτη και cabrio – Θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2025


Η Mercedes αποφάσισε να προσφέρει στους φαν της Maybach την πρώτη έκδοση του μοντέλου της ως cabrio. Ο λόγος γα την Mercedes Maybach SL 680 Monogram.


Σε σχέση με τις λιγότερο πολυτελείς εκδόσεις της SL, η Maybach έκδοση ξεχωρίζει χάρη στα εμβλήματα που είναι διάσπαρτα πάνω στο αμάξωμα και μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου, το διαφορετικό περίγραμμα του παρμπρίζ, τους λίγους διαφορετικούς εισαγωγείς αέρα του προφυλακτήρα, τη μάσκα Maybach.

Η Mercedes-Maybach SL 680 Monogram είναι διαφορετική και στην καμπίνα. Ειδικά animations υπάρχουν στην οθόνη infotainment και στον πίνακα οργάνων και το λευκό δέρμα nappa κυριαρχεί στις θύρες και το ταμπλό.Η Maybach έκδοση πάντως, δεν έχει διάταξη καθισμάτων 2+2 αφού οι πίσω θέσεις έχουν αφαιρεθεί.

Η Mercedes-Maybach SL 680 Monogram δεν τροφοδοτείται από V12 κινητήρα αλλά από τον ίδιο V8 4,0 λίτρων twin-turbo κινητήρα της SL 63 που αποδίδει 585 άλογα που συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Η Maybach έκδοση είναι μάλιστα πιο αργή σε επιδόσεις από την κορυφαία AMG έκδοση, μάλλον λόγω περισσότερου βάρους, αφού κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ. αντι για 3,6 που χρειάζεται η SL 63.


Οι ευρωπαϊκές παραδόσεις ξεκινούν την άνοιξη του 2025, ενώ οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *