Με πολλές πρεμιέρες η συμμετοχή της Stellantis στην Έκθεση του Παρισιού


Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην 90ή έκδοση του Mondial de l’Auto / Paris Motor Show 2024 από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024.


Η Stellantis στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024, πρόκειται να παρουσιάσει πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες, καινοτόμα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και την κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία Leapmotor.

Οι μάρκες Citroen, Peugeot και Alfa Romeo θα πραγματοποιήσουν τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες. Η συνεργασία της Stellantis με τη Leapmotor θα εκτεθεί πλήρως για πρώτη φορά, με τέσσερα προσιτά ηλεκτρικά οχήματα και με την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου B10, ενός SUV της κατηγορίας C.

Οι επισκέπτες στο Porte de Versailles (αίθουσα 4) θα δουν την εκτενή γκάμα νέων, ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τις τέσσερις μάρκες. Συνολικά 26 μοντέλα από τις τέσσερις μάρκες θα εκτεθούν στην έκθεση. Προγραμματίστηκε να γίνουν πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες.

Η Peugeot θα παρουσιάσει την ηλεκτρική της γκάμα, την ευρύτερη από κάθε ευρωπαϊκή κύρια αυτοκινητοβιομηχανία, και τη δέσμευσή της στην τεχνολογική καινοτομία για την ενίσχυση της οδηγικής απόλαυσης. Το ολοκαίνουργιο Peugeot E-408 θα παρουσιαστεί ως παγκόσμια πρεμιέρα, συμπληρώνοντας την γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας (συμπεριλαμβανομένων εννέα επιβατικών και τριών επαγγελματικών οχημάτων). Θα παρουσιαστούν επίσης οι εκδόσεις Long Range του E-3008 και E-5008 fastback SUV, που προσφέρουν αυτονομία έως και 700 και 668 χλμ. αντίστοιχα. Στο περίπτερο, η μάρκα θα παρουσιάσει δύο σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες: το INCEPTION concept και το τιμόνι HYPERSQUARE, συνοδευόμενο από έναν προσομοιωτή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η μάρκα θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στο περίπτερο της. Η Peugeot θα είναι επίσης παρούσα στο La Seine Musicale, στη Boulogne Billancourt, όπου θα δημιουργηθεί ένα κέντρο test-drive για όλη τη γκάμα.


Η Citroen, θα παρουσιάσει μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα με τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στη βασική κατηγορία της Ευρώπης. Τα νέα C3 και C3 Aircross θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά και θα είναι προσβάσιμα στο κοινό. Το Citroen Studio, σε συνεργασία με το YouTube, θα φιλοξενεί επισκέπτες στο περίπτερο και θα διεξάγει συνεντεύξεις και podcast με ειδικούς.

Η Alfa Romeo θα επιστρέψει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα της, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής πρεμιέρας του νέου Junior Veloce 280CV, της πιο σπορ έκδοσης της σειράς, και της παγκόσμιας προεπισκόπησης της έκδοσης Ibrida. Οι επισκέπτες θα δουν επίσης την παγκόσμια προεπισκόπηση του μοντέλου Tonale 2025 που παρουσιάζεται με νέα χαρακτηριστικά για πρώτη φορά και το 33 Stradale Fuoriserie, που παράγεται μόνο σε 33 μονάδες. Επίσης στο περίπτερο, θα υπάρχει η Giulia Quadrifoglio SuperSport, μια περιορισμένη έκδοση που γιορτάζει την αθλητική ιστορία της Alfa Romeo με μια τολμηρή επανερμηνεία του λογότυπου Quadrifoglio, τώρα σε μαύρο χρώμα για πρώτη φορά στα 100 και πλέον χρόνια ιστορίας της.

Η Leapmotor θα παρουσιάσει τις τεχνοκεντρικές, προσιτές λύσεις ηλεκτρικής μετακίνησης της. Ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Leapmotor, Zhu Jiangming, μαζί με τον CEO της Stellantis, Carlos Tavares, θα αποκαλύψουν το ολοκαίνουργιο B10, ένα SUV κατηγορίας C, επεκτείνοντας τη γκάμα προϊόντων του στο βασικό τμήμα της Ευρώπης. Είναι το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα B της Leapmotor, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική ανάπτυξη της κινέζικης μάρκας στην ΕΕ, φέρνοντας την προηγμένη τεχνολογία της σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό. Η Leapmotor θα παρουσιάσει επίσης το C10, ένα πλήρως εξοπλισμένο, οικογενειακό ηλεκτρικό SUV κατηγορίας D, και το T03, ένα συμπαγές αστικό EV κατηγορίας Α με εσωτερικό χώρο στο τμήμα Β. Το C10, που βασίζεται στην αρχιτεκτονική τεχνολογίας LEAP3.0, διαθέτει κεντρική ενσωματωμένη ηλεκτρονική και ηλεκτρική αρχιτεκτονική, τεχνολογία κυψέλης σε πλαίσιο (CTC) και ένα έξυπνο πιλοτήριο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *