Hilux Revo Rocco: Για σκληρές εργασίες 

Στις αρχές Δεκεμβρίου η Toyota μας ενημέρωσε ότι το δημοφιλές της pickup, το Hilux, θα εξηλεκτριστεί.


Ο λόγος για το επερχόμενο Hilux που θα συνδυάζει πετρελαιοκινητήρα με ήπιο υβριδικό σύστημα. Η ιαπωνική εταιρεία όμως δεν αφήνει σε «ησυχία» το Hilux, καθώς ανακοινώθηκε μια ακόμα ειδική του έκδοση. Αναφερόμαστε στο νέο Hilux Revo Rocco Edition, το οποίο προβάλει ένα πιο σκληροτράχηλο πρόσωπο.

Παρατηρώντας την όψη του, στις σχετικές φωτογραφίες, βλέπουμε ότι διαθέτει Led φώτα, πιο επιθετικό σχεδιαστικά προφυλακτήρα και μάσκα με μεταλλικές πινελιές, καθώς και προστατευτική ποδιά χαμηλότερα. Οι θόλοι των τροχών ενισχύονται με μαύρο πλαστικό, το οποίο καταλήγει στους μπροστινούς προβολείς ομίχλης. Παράλληλα οι σκουρόχρωμοι τροχοί των 18 ιντσών ντύνονται με ελαστικά παντός εδάφους, ενώ στο πίσω τμήμα της καρότσας υπάρχουν αυτοκόλλητα με την ένδειξη Rocco.

Εξοπλιστικά το νέο Hilux Revo Rocco Edition βασίζεται στο Toyota Hilux Z, διαθέτοντας δερμάτινο τιμόνι, οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, πανοραμική κάμερα, σύστημα υποβοήθησης παραμονής του οχήματος εντός της λωρίδας κυκλοφορίας, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατιστών.

Στο πόστο του παραμένει ο γνωστός τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας 2.4 λίτρων, απόδοσης 150 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.


Το νέο Hilux Revo Rocco Edition θα λανσαριστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον ερχόμενο Μάιο με τιμή 4.772.000 Γιέν Ιαπωνίας, δηλαδή 30.240 ευρώ, σύμφωνα με τις τρέχουσες συναλλαγματικές αξίες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *