Fiat 600e: Οι τιμές του ηλεκτρικού οχήματος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα – Το όφελος από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά 3»


Το Fiat 600e το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας κυκλοφορεί ήδη και στην Ελλάδα και έχει τραβήξει τα βλέμματα.


Το ηλεκτρικό Fiat 600e είναι διαθέσιμο σε δύο επίπεδα εξοπλισμού με τις ονομασίες RED και la Prima. Και οι δυο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με τον ηλεκτροκινητήρα των 156 ίππων και την μπαταρία των 54 kWh.

Το ηλεκτρικό σύνολο υπόσχεται αυτονομία 409 χιλιομέτρων σε μεικτές συνθήκες και έως 604 χλμ. σε αστικό ιστό.

Η τιμή του ηλεκτρικού Fiat 600e για την έκδοση RED ορίζεται στις 38.990 ευρώ. Ωστόσο, μέσω της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» ύψους 9.000 ευρώ και έκπτωσης 1.800 ευρώ που πραγματοποιεί η Fiat, το κόστος απόκτησης μειώνεται αυτόματα στις 28.190 ευρώ. Σε περίπτωση απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου το κόστος απόκτησης μπορεί να μειωθεί ακόμα περισσότερο, φτάνοντας τις 26.190 ευρώ.

Η πλουσιότερη και πιο πολυτελής έκδοση la Prima ξεκινά από 42.690 ευρώ. Με την κρατική επιδότηση η τιμή μειώνεται στις 33.690 ευρώ, ενώ μαζί με την προωθητική ενέργεια η το κόστος κατεβαίνει στις 31.890 ευρώ ή στις 29.890 ευρώ για όσους αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο.


Η έκδοση RED περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς Full LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, infotainment με οθόνη αφής 10 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, ambient light, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, αυτόματο φρενάρισμα, αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και ασύρματο κλειδί.

Στην πολυτελή έκδοση la Prima προστίθενται ζάντες 18 ιντσών, ενεργό cruise control, περιμετρικοί αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με μασάζ, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών με hands-free λειτουργία και ασύρματο κλείδωμα με αισθητήρα εγγύτητας.

Όλα τα Fiat 600e καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύησης μηχανικών μερών και 8 χρόνια για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *