ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Στην Πλατεία Νερού η Υπερειδική

Στην Πλατεία Νερού, θα διεξαχθεί φέτος η υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.


Η εκκίνηση θα δοθεί κάτω από την Ακρόπολη την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν για το Φάληρο και την Υπερειδική του αγώνα, η οποία προσμετρά στην τελική κατάταξη του αγώνα.

Στη συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς το Λουτράκι για τη νυχτερινή ανασυγκρότηση.

Τα δύσκολα ξεκινούν την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές.

Στην αρχή στην περιοχή του Λουτρακίου και στη συνέχεια με προορισμό τη Λαμία όπου είναι και το κέντρο του αγώνα.


Αναλυτικά η διαδρομή μετά την Υπερειδική έχει ως εξής:


Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο αγώνας περιλαμβάνει δύο Ειδικές Διαδρομές με φόντο τον Κορινθιακό Κόλπο, «Λουτράκι Ι» 18.10 χλμ. και «Πίσια» 16.43 χλμ.

Τα πληρώματα αφού «τρέξουν» την Ειδική Διαδρομή «Λουτράκι ΙΙ» θα ανηφορίσουν προς την περιοχή της Λαμίας, όπου μέσω των Ειδικών Διαδρομών «Λιβαδειά» 21.03 χλμ. και «Ελάτεια» 28,32 χλμ. θα ολοκληρωθεί το 1ο σκέλος με 101,98 χλμ.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου είναι το δεύτερο και μεγαλύτερο σκέλος του αγώνα με 141.40 χλμ. και 3 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές, «Παύλιανη» 24,25 χλμ., «Καρούτες» 28,26 χλμ., «Ελευθεροχώρι» 18,09 χλμ., με service 30’ μετά τον πρώτο κύκλο των τριών Ειδικών Διαδρομών.

Η Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα του αγώνα. 


Η διαδρομή περιλαμβάνει τρεις Ειδικές Διαδρομές, συνολικού μήκους 62,43 χλμ. Η μία Ειδική Διαδρομή είναι ο παραδοσιακός «Ταρζάν» 23,37 χλμ. και η «Γραμμένη Ι & ΙΙ» 19,53 χλμ., που αποτελεί και την Power-Stage με τερματισμό και απονομή στη Λαμία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *