Φωτιά στην Κορινθία: Η τραγική ιστορία των δύο θυμάτων – Πατέρας τριών παιδιών ο ένας, περίμενε το τρίτο του παιδί ο δεύτερος


Εφιαλτικό ήταν το βράδυ για την Κορινθία όπου μεγάλη φωτιά μαίνεται από χθες το μεσημέρι από το Δερβένι έως το Ξυλόκαστρο.


Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες για τους δύο άνδρες ηλικίας 35 και 40 ετών που έχασαν τη ζωή τους, όταν τους κύκλωσε η φωτιά κοντά στο χωριό Ελληνικό. Ο ένας από τους δύο ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ ο δεύτερος θα αποκτούσε σε λίγους μήνες το τρίτο του παιδί.

Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να πλησιάσουν με τα μηχανάκια τους από το χωριό Ελληνικό, την περιοχή που ήταν το μαντρί του φίλου τους, προκειμένου να βοηθήσουν. Εκεί, όμως, φαίνεται ότι τους περικύκλωσε η φωτιά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, καθώς οι σοροί τους εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα σήμερα, έξω από το χωριό Άνω Πιτσά κοντά στο Ελληνικό. Τελευταία φορά επικοινώνησαν χθες στις 21:30 έκτοτε τα ίχνη τους είχαν χαθεί. Μάλιστα είχαν στείλει και βίντεο με τη φωτιά στο σημείο όπου βρίσκονταν. Οι επικοινωνίες ήταν δύσκολες καθώς πολλές κεραίες τηλεφωνικής επικοινωνίας έχουν καεί.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή, πρόκειται για τους δύο άνδρες ηλικίας 35 και 40 ετών που αγνοούνταν από χθες στην περιοχή της Άνω Πιτσάς. Ο ίδιος είπε πως οι δύο άνδρες ήταν από το χωριό Ανώ Πιτσά και είχαν πάει στο διπλανό χωριό για να βοηθήσουν κάποιον φίλο ή συγγενή. Έκανε λόγο για πολύ κακή στιγμή για την περιοχή. Κάποιες κατοικίες μετρημένες στα δάχτυλα έχουν καεί, είπε στο EΡΤnews.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *