Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί τους από μεθυσμένο οδηγό


Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος που παρασύρθηκε μαζί με τον σύζυγό της και το μόλις δύο ετών παιδί τους από 46χρονο οδηγό στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη γυναίκα που διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχασε το έμβρυο και τώρα θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Το ζευγάρι παραμένει διασωληνωμένο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ το ανήλικο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου ζωής.

Ο 46χρονος οδηγός που κατηγορείται για το τροχαίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.

Μετά την απώλεια του εμβρύου αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος του 46χρονου οδηγού, ο οποίος -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατείται ενόψει της απολογίας του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.


Την Πέμπτη -και προ της παραπάνω εξέλιξης- ο εισαγγελέας πρωτοδικών απήγγειλε στον 46χρονο κακουργηματική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *