«Ο Ερντογάν απειλεί με γενοκτονία και ο Στόλτενμπεργκ δείχνει “κατανόηση”» καταγγέλλει η Ελληνική Λύση

«Σε νέες του δηλώσεις ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί να επαναλάβει το έγκλημα της γενοκτονίας των Ελλήνων της Ιωνίας, 100 χρόνια μετά. Έχει μάλιστα το θράσος να «καταδικάζει» τις επισκέψεις των Ελλήνων πολιτικών στα νησιά του Αιγαίου, όταν ο υπουργός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέπτεται παράνομα την κατεχόμενη Κύπρο. Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ χαρακτηρίζει την Τουρκία ως το «μεγαλύτερο θύμα της τρομοκρατίας», προσβάλλοντας τα εκατομμύρια θύματα της τουρκικής τρομοκρατίας» τονίζει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση


«Η ανυπαρξία της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργείου εξωτερικών, επιτρέπουν στους βαρβάρους Τούρκους όχι μόνο να απειλούν ανοιχτά την πατρίδα μας με την διάπραξη νέων γενοκτονιών, αλλά και στους «συμμάχους» να διαστρεβλώνουν «βάρβαρα» την πραγματικότητα» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Είναι άλλωστε ο ίδιος ο Νίκος Δένδιας που επιτρέπει την παραχάραξη της ίδιας της συνθήκης της Λωζάνης από τους Τούρκους, η οποία πουθενά δεν «απαγορεύει» την παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα νησιά του Αιγαίου. Ευτυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα δώσουν στο πεδίο της μάχης τις «απαντήσεις» που δεν τολμά να αρθρώσει η ΝΔ και οι υπουργοί της» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *